Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

cssvergelijker.nl
is een vergelijkingswebsite die je helpt bij het vinden van de beste CSS-partner.

cssvergelijker.nl
is een vergelijkingswebsite die je helpt bij het vinden van de beste CSS-partner.

Ons Verhaal

Eind 2017 wist Eurocommissaris en doorbijter Margrethe Vestager Google succesvol aan te klagen voor machtsmisbruik op het gebied van Shopping Advertenties. Google kreeg een boete van 2,4 miljard gepresenteerd en de opdracht om Google Shopping eerlijker te maken. Indien ze dit laatste zouden verzuimen zou de volgende boete 5% van de omzet bedragen en dat is voor Google geen wisselgeld.

Zo is het CCS programma geboren en volledig door Google zelf ontworpen. CSS (comparison shopping service)  betekend niets anders dan een vergelijkingswebsite. Google Shopping is afgesplitst en iedereen met een vergelijkingswebsite mag meebieden in de Google Veiling. Elke vergelijkingen website mag haar eigen verdienmodel implementeren en de meeste zijn vele male voordeliger dan die van shopping.google.com (google ’s eigen vergelijkingswebsite).

Overstappen loont dus zeker en je bespaard tot wel 20% met minimale inspanning. Uiteraard wilde  veel bedrijven een graantje uit deze nieuwe mark meepikken en zijn de CSS partners als paddenstoelen uit de grond geschoten. Allemaal met een ander verdien model en specialisatie.

Om u als webwinkelier de bomen door het bos te laten zien is cssvergelijker.nl opgericht. Op dit platform hebben we alle informatie van CSS partners onafhankelijk verzameld. Vergelijk de CSS partners die u aanspreken of nog makkelijker… vul deze vragen in en vind de meest geschikte CSS partners voor jouw webwinkel.