Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

Shopzilla

Google CSS Partner

Connexity levert €1Bn+ aan omzet per jaar door Shopping advertentie campagnes te beheren voor retailers. Onze expertise in feeds, verfijnde biedingen en campagnestrategieen zorgt voor groeimogelijkheden voor alle soorten retailers. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijven, ondernemingen en marktplaatsen in het middensegment van de markt. We hebben alleen uw doelgroep, een feed en een budget nodig en we zijn klaar om aan de slag te gaan! Bovendien kunnen we uw productbereik verder uitbreiden via premium content sites, prijsvergelijkers en andere PLA-bronnen.

	    
Product
Connexity is een Google Premium CSS Partner. Dit bewijst Connexity's ervaring op het gebied van het beheren van grootschalige Google Shopping campagnes voor retailers. Wij hebben de afgelopen 6 jaar Shopping Ads campagnes in de VS geleid en we hebben een eigen bied platform ontwikkeld. Wij maken in Europa gebruik van ditzelfde platform, waardoor u een concurrentievoordeel heeft ten opzichte van andere CSS's. Verhoog uw zichtbaarheid en uw marktaandeel via toegang tot Connexity's CSS Shopping Ad programma, en tot derde partij CSS partners in Europa. Uw campagnes worden allemaal beheerd door één account manager.
Sinds de lancering van ons CSS-programma in Europa in 2018 hebben we met succes duizenden adverteerders in ons Merchant Centre opgenomen. Daarnaast hebben we een wereldwijde omzet van $ 1,3 miljard + in retailer-verkopen per jaar gerealiseerd.
Prijzen
Standaardtarief €0.2 per klik
Opstartkosten €0
Gratis testperiode Geen testperiode
Opzegtermijn 0 dagen
CPC Niet mogelijk
CPS Niet mogelijk
Bereikbaarheid klantenservice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Prestaties Shopzilla
Gem maandelijkse bezoekers 148963
Gem aantal pagina’s per bezoek 3.2
Gem bezoekduur 00:04:15
Bouncepercentage 46%
Kenmerken
Product categorieën All products
Beschikbaar in
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Verenigd Koningkrijk
Website
Product Limiet Onbeperkt
Affiliate Feeds
Feed importopties -

0 Review

0 /5