Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

Sales Intelligence

Google CSS Partner

Sales Intelligence biedt sinds 2006 marketingoplossingen. Eigenaar van Nokaut.pl en Omni.Deals, vergelijkingssites gericht op het verbinden van retailers met klanten. We leveren maatwerk voor vele e-commerce merken in heel Europa. Sinds 2017 richten we ons op verkoopprestaties via Shopping-advertenties op Google, inclusief officiële certificeringen die door onze medewerkers zijn verdiend. Elke campagne wordt dagelijks beheerd door een toegewijde specialist, zodat we aan de hoogste verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen.

	    
Product
Wij nemen de volledige last van de configuratie van de service uit uw handen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken bij Nokaut.pl. Wij zullen vervolgens onze eigen technologieën gebruiken om automatisch de Product Listing Ads (PLA) campagne in de Google zoekmachine te lanceren. Wij hebben nauwe banden met specialisten aan de kant van Google, dankzij welke wij een hoge kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen. Elke campagne wordt toegewezen aan een gecertificeerde beheerder die de effectiviteit bewaakt. U kunt vertrouwen op de ervaring van onze medewerkers, daarbij kunt u met hen duidelijke richtlijnen opstellen met betrekking tot de promotie van uw producten.
Waardeer het account van de verkoper op met het bedrag dat u wilt besteden aan marketing in de vergelijking motor. Het minimum bedrag voor het opwaarderen is PLN 300 netto. Bij daaropvolgende betalingen zullen wij, terwijl wij de promotie geschiedenis van uw winkel kennen, de geschatte tijd voorstellen waarvoor het bedrag waarschijnlijk genoeg is. Nokaut.pl heeft een systeem voor effectief beheer van de promotie van de gepresenteerde producten. Wij staan verkopers toe om verschillende CPC biedingen in te stellen voor hele categorieën of individuele producten! Op onze productpagina's worden winkel aanbiedingen standaard gerangschikt volgens de CPC tarieven die door winkels worden aangegeven. Dit betekent dat hoe hoger de CPC van een winkel, hoe hoger zijn positie in de lijst en hoe beter de promotie voor zijn aanbod. Bij Nokaut.pl, betaalt u alleen wanneer de gebruiker op uw aanbieding klikt en wordt doorgestuurd naar uw winkel. In het Merchant Center bieden wij u hulpmiddelen om de effectiviteit van promoties en statistieken van het verkregen verkeer bij te houden. Dankzij dit kunt u de strategie voor elke productcategorie op een continue basis aanpassen.
Prijzen
Standaardtarief €0.05 per klik
Opstartkosten €0
Gratis testperiode Geen testperiode
Opzegtermijn 0 dagen
CPC Niet mogelijk
CPS Niet mogelijk
Bereikbaarheid klantenservice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Prestaties Sales Intelligence
Gem maandelijkse bezoekers 545535
Gem aantal pagina’s per bezoek 1.62
Gem bezoekduur 00:01:02
Bouncepercentage 75%
Kenmerken
Product categorieën All products
Beschikbaar in
  • Polen
Website
Product Limiet Onbeperkt
Affiliate Feeds
Feed importopties
  • .xml

0 Review

0 /5