Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

ROIshopper

Google CSS Partner

Gebouwd door Shopping ads specialisten is ROIshopper de data-gedreven CSS oplossing voor de CEE regio. Afkomstig uit de werkkamer van Growww Digital, de lokale expert in de CEE markt met jarenlange internationale Shopping ads ervaring. Lokale native ondersteuning en eigen concurrent prijsanalyse add-ons geven u inzichten die u helpen om uw resultaten te verbeteren, dit terwijl u volledige controle behoudt over uw campagnes.

	    
Product
Voor onze gewaardeerde klanten managen wij online marketing campagnes. Wij zijn resultaat- en groeigericht met een bewezen track record. In de afgelopen 3 jaar was de gemiddelde jaar-op-jaar groei van onze klanten 80%, ver boven het gemiddelde van de CEE-regio. Wij geloven in win-win samenwerkingen. Met onze succesfee-modellen, die zijn afgestemd op de zakelijke doelstellingen van onze partners, delen we het risico. Als gevolg hiervan behandelen we uw campagnes en investeringen alsof ze echt van ons zijn. We zijn altijd proactief en samenwerkingsgericht: we blijven altijd zoeken naar mogelijkheden om de business van onze klanten nog verder te laten groeien. Growww Digital is het eerste bureau in Hongarije en in de CEE-regio dat de Google Comparison Shopping Service licentie heeft ontvangen. Partners binnen dit CSS Partner Programma zijn in staat om Shopping service tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. Dit is standaard inbegrepen bij campagne management.
Onze Shopping CSS service betekent een aanzienlijke groei van rendement op investering voor alle e-commerce spelers. Het is vooral winstgevend op gebieden waar de marges krimpen, er sprake is van buitenlandse concurrenten of toenemende concurrentie. Op de lange termijn is het rendement op investering met Shopping CSS positief voor iedereen met een maandelijkse Shopping uitgave van meer dan 1.000 euro. Wie op tijd handelt, vergroot zijn marktaandeel. Het gebruik van CSS is al een industriestandaard in West-Europa, het is simpelweg niet rendabel om in sommige nichemarkten te adverteren zonder CSS. Hoe eerder u gebruik maakt van de +20% die CSS biedt, hoe groter uw concurrentievoordeel zal zijn.
Prijzen
Standaardtarief Uurtarief geen opties
Opstartkosten €0
Gratis testperiode Geen testperiode
Opzegtermijn 0 dagen
CPC Niet mogelijk
CPS Niet mogelijk
Bereikbaarheid klantenservice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Prestaties ROIshopper
Gem maandelijkse bezoekers -
Gem aantal pagina’s per bezoek -
Gem bezoekduur -
Bouncepercentage -
Kenmerken
Product categorieën All products
Beschikbaar in
  • Tsjechië
  • Hongarije
  • Polen
  • Roemenië
  • Slowakije
Website
Product Limiet Onbeperkt
Affiliate Feeds
Feed importopties
  • .csv
  • .xml

0 Review

0 /5