Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

Olcsobbat

Google CSS Partner

Olcsóbbat.hu is een van de bekendste prijsvergelijkingsportalen in Hongarije. Olcsóbbat.hu helpt gebruikers om het geselecteerde product tegen de beste prijs te kopen. Het concurrentievoordeel van onze site is de lage cross-attendance index en de portefeuille van Inventurio Zrt.

De meerderheid van de gebruikers komen naar onze site na een specifieke zoekopdracht, hier hebben ze toegang tot alle productinformatie, waardoor alleen de goed converterende gebruikers met een echte aankoopintentie doorklikken naar uw pagina.

	    
Product
Wij doen alles! Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar de resultaten en dit terwijl u nog steeds volledige inspraak heeft als u iets anders wilt. In dit geval zetten wij de gehele Shopping campagne op: wij zorgen voor het Merchant Center, de productfeed, het Ads account, wij maken alle benodigde campagne instellingen en wij beheren de campagne.
Wij geven u de 20% korting, u geeft al het andere vorm zoals u dat wilt. Door voor ons te kiezen, krijgt u 20% goedkopere Shopping-kliks dan wanneer Google Shopping de server voor uw Shopping-advertenties zou zijn. U beheert al uw accountinstellingen zoals u dat wilt, inclusief uw gehele campagne-instelling, wij bemoeien ons nergens mee. Als u zich slecht voelt over het zien van iemand in uw campagnes, hebben we goed nieuws: u doet zoveel dat u niet eens toegang tot uw Ads account hoeft te geven! Wij rekenen een commissie op basis van uw maandelijkse uitgaven, maar maak je geen zorgen, een groot deel van de korting blijft toch bij jou. Als u wilt, adviseren wij u graag over onze Shopping-campagnes.
Prijzen
Standaardtarief €0.03 per klik
Opstartkosten €0
Gratis testperiode Geen testperiode
Opzegtermijn 0 dagen
CPC Niet mogelijk
CPS Niet mogelijk
Bereikbaarheid klantenservice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Prestaties Olcsobbat
Gem maandelijkse bezoekers 668721
Gem aantal pagina’s per bezoek 2.82
Gem bezoekduur 00:02:26
Bouncepercentage 52%
Kenmerken
Product categorieën All products
Beschikbaar in
  • Hongarije
Website
Product Limiet Onbeperkt
Affiliate Feeds
Feed importopties
  • .csv
  • .xml

0 Review

0 /5