Vergelijk
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 
Op zoek naar een CSS Partner? Start nu met vergelijken Vergelijken 

Modio

Google CSS Partner

Modio.cz is een platform waar mode- en kleding verkopers in contact komen met hun klanten. Wij vereenvoudigen online winkelen voor mode. Met ons unieke algoritme, leveren wij de best passende producten aan elke klant. Onze CSS kan u helpen om meer zichtbaarheid te krijgen en u verkeer te brengen met een hoge ROI.

	    
Product
Door over te stappen op Modio.cz CSS bespaart u onmiddellijk tot 20% in vergelijking met Google Shopping dankzij een lagere CPC. Naast het verlagen van de kosten van campagnes, kunt u met Modio.cz een nieuwe bron van bezoekers voor uw e-shop krijgen. Wij regelen de overgang naar Modio.cz CSS per e-mail binnen een paar minuten. Wij zullen geen toegang hebben tot uw Google Ads account, deze blijft volledig onder uw controle.
Elke dag brengen wij tienduizenden gebruikers naar de deelnemende e-shops. Onze gebruikers zijn niet op zoek naar de laagste prijs. Ze zijn op zoek naar inspiratie, modenieuws, ze willen ontdekken. Met een conversiepercentage van tot wel 15% leveren wij hoog conversie verkeer aan e-shops. Gebruikers zullen geïnteresseerd raken in het ontdekken van het product op uw e-shop. Ideaal publiek voor retargeting. Wij bieden twee samenwerkingsmodellen aan: pay-per-click met het veilingmodel (CPC) of pay-per-order. Om mee te doen, hebben we een XML feed van uw producten nodig in een formaat dat u al beschikbaar heeft voor prijsvergelijkers.
Prijzen
Standaardtarief €199 per maand
Opstartkosten €0
Gratis testperiode 30 dagen
Opzegtermijn 0 dagen
CPC Niet mogelijk
CPS Niet mogelijk
Bereikbaarheid klantenservice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Prestaties Modio
Gem maandelijkse bezoekers 147566
Gem aantal pagina’s per bezoek 2.9
Gem bezoekduur 00:01:26
Bouncepercentage 59%
Kenmerken
Product categorieën
  • Kleding & Mode
Beschikbaar in
  • Tsjechië
  • Slowakije
Website
Product Limiet Onbeperkt
Affiliate Feeds
Feed importopties
  • .xml

0 Review

0 /5